کیک ژل محصولی آماده مصرف است که از ترکیب چند حلال، شیرین کنندههای مجاز خوراکی، فرمولاسیونهای مختلف امولسیفایرها و آب تشکیل میشود و در تهیه و تولید انواع خوراکیها به عنوان مواد اولیه پایهای استفاده میشود. مهمترین کاربرد این مواد در صنعت شیرینیپزی است که با مزایای فوق العاده ای همراه است. جهت استفاده بعنوان بهبود دهنده و حفظ رطوبت و در نهایت به تعویق انداختن بیاتی محصول با کنترل آب، در پخت انواع کیک و شیرینی کاربرد دارد. نقش امولیسیفایر ها در این صنعت جهت اتصال بین روغن و آب در محصول می باشد که این پیوند باعث یکدست شدن و حفظ رطوبت می شود. در اغلب کیکهای روغنی، اسفنجی، رولتها، شیرینیها، کلوچه و بیسکوییت این محصول با بهبود هوادهی، بافت بهتر و حجیمتری را در این خوراکیها ایجاد می کند. هم چنین باعث افزایش مدت زمان ماندگاری، جلوگیری از فسادهای غذایی و پخت سریعتر و یکدستتر مواد غذایی میشود. با سبکهای جدیدی که در تولید و پخت انواع محصولات آردی ابداع شده، ترکیب کیک ژل با بیکینگ پودر و سدیم اسید پیرو فسفاتها همواره میتواند در بهبود کیفیت کیکها و شیرینیها موثر واقع شود. همچنین با ترکیب این سه محصول میتوان میزان مصرف برخی مواد اولیه در انواع محصولات آردی را کاهش داد. به عنوان مثال تخم مرغ و روغن دو فاکتور مهم از مواد اولیه تهیه کیک و شیرینی هستند که در ور آمدن خمیر و پف شیرینیها موثر هستند؛ بنابراین با استفاده از ترکیبات امولسیفایرها با بیکینگ پودر و سدیم اسید پیرو فسفات می توان میزان مصرف این مواد را کاهش داده و در هزینهها صرفه جویی کرد. از جمله اهداف شرکت فیدان، ارتقاء کیفی کیک ژل جهت نوآوری تکنولوژیکی مهم در فرآیند تولید انواع محصولات آردی است.
نوع بسته بندی | وزن | گرید |
---|---|---|
سطل | 8 کیلوگرم | مشکی و قرمز |
20 کیلوگرم |
فیدان رفاقتی ماندگار