کاهنده واتراکتیویته فیدان، محصولی نوآورانه با خواص هیومکتانتی است که تاثیر بسزایی در کنترل آب آزاد(aw) محصولات دارد. از جمله خواص و تاثیرات واتراکتیویته فیدان میتوان به افزایش ماندگاری، حفظ رطوبت و لطافت، بهبود بافت و جلوگیری از بیات شدن اشاره کرد. این محصول با کاهش فعالیت آب در کیک، رشد میکروارگانیسمهایی مانند باکتری ها، مخمرها و کپک ها را به حداقل می رساند. این ویژگی منحصربه فرد، ماندگاری کیک را به طور چشمگیری افزایش داده و محصول را تازه و خوشمزه نگه می دارد. کاهنده واتراکتیویته فیدان، رطوبت را درون کیک حفظ کرده که این امر نه تنها کیک را نرم و لطیف میسازد، بلکه طعم و عطر آن را نیز بهبود میبخشد.همچنین با کاهش فعالیت آب، از تبخیر بیش از حد رطوبت جلوگیری کرده و نتیجتا بافتی تازه و خوشمزه به کیک می دهد.این ویژگی منحصر به فرد مانع از بیات شدن سریع کیک ها می گردد و لذت مصرف آنها را چندین برابر می کند. با استفاده از کاهنده واتراکتیویته فیدان، محصولاتی با ماندگاری بیشتر، بافت بهتر و طعمی بی نظیر تولید کنید و تجربه ای فراموش نشدنی برای مشتریان خود به ارمغان بیاورید.
نوع بسته بندی | وزن |
---|---|
گالن | 4 لیتری |
25 لیتری |
فیدان رفاقتی ماندگار