فیدان | بهبود نوآوران ماندگار
  • محصولات ما
  • نمایشگاه
  • وبلاگ
  • درباره ما
تماس با ما
۰۵۱-۳۷۶۸۰۴۹۶
منو سایت
  • فارسی
فیدان | بهبود نوآوران ماندگار
۰۵۱-۳۷۶۸۰۴۹۶

وبلاگ

14 شهریور
آموزشی

دستور پخت پیتزای رژیمی

  • شهریور 14, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
آیا می‌شود در رژیم‌های غذایی کاهش وزن همچنان از پیتزاهای لذیذ و هوس‌انگیز لذت برد؟ جواب این سؤال خیلی ساده است: بله! شاید به سختی بتوان...

ادامه مطلب

14 شهریور
آموزشی

طرز تهیه روغن جداکننده کیک

  • شهریور 14, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
حتماً برای شما هم پیش آمده که هنگام خارج کردن کیک از قالب، بخش‌هایی از کیک طوری به قالب بچسبد که منجر به تکه‌تکه شدن آن شود. برای جلوگی...

ادامه مطلب

12 شهریور
آموزشی

طرز تهیه کیک شکلاتی

  • شهریور 14, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
قراره هر ماه یکی از دوستان هنرمند ما با محصولات فیدان برای شما هنرنمایی کنه. در این مطلب، نیوشا که یک مصرف‌کننده خونگی محصولات فیدانه، ...

ادامه مطلب

11 شهریور
آموزشی

دستور پخت پیتزا کدو سبز

  • شهریور 14, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
هنوز چند هفته از تابستان باقی است و ما می‌توانیم با صیفی‌جات تازه تابستانی پیتزاهای گیاهی خوشمزه‌ بپزیم. اگر از علاقه‌مندان کدو سبز هست...

ادامه مطلب

08 شهریور
معرفی

نحوه استفاده از ژل کیک فیدان

  • شهریور 14, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
امولسیون‌کننده‌های کیک افزودنی‌هایی هستند که تولیدکنندگان مواد غذایی به مجموعه‌ای از محصولات از پیش بسته‌بندی‌شده اضافه می‌کنند. برخی ا...

ادامه مطلب

05 شهریور
آموزشی

طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر جادویی فیدان

  • شهریور 5, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
پیراشکی یکی از غذاهای محبوب و خوشمزه مخصوص دورهمی‌های دوستانه و جشن‌های تولد است. این غذا که در گروه فینگرفودها دسته‌بندی می‌شود، به دل...

ادامه مطلب

بیکینگ پودر
30 خرداد
معرفی

اهمیت استفاده از بیکینگ پودر

  • خرداد 30, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
بیکینگ پودر یک ماده شیمیایی است که در روش‌های پخت و تهیه خوراکی‌ها استفاده می‌شود. هدف اصلی بیکینگ پودر، ایجاد حجم و پف و حالت اسفنجی د...

ادامه مطلب

28 خرداد
آموزشی

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و سریع

  • خرداد 28, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
کمتر کسی را پیدا می‌کنید که عاشق کیک شکلاتی نباشد. این کیک می‌تواند برای گذراندن یک بعدازظهر دل‌انگیز به‌عنوان میان‌وعده یا دسر بهترین ...

ادامه مطلب

24 خرداد
آموزشی

اشتباهات رایج در شیرینی‌پزی

  • خرداد 24, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
اشتباهات رایج در شیرینی‌پزی می‌تواند به شکل‌های مختلفی رخ دهد و تأثیرات منفی بر روی کیفیت و نتیجه نهایی شیرینی‌ها داشته باشد. هر یک اشت...

ادامه مطلب

24 خرداد
آموزشی

همه چیز در مورد فوندانت

  • خرداد 24, 1402
  • توسط author-avatar adminkalaland
  • 0 دیدگاه
فوندانت یک نوع خمیر شیرین است که برای تزئین کیک‌ها، شیرینی‌ها و دسرها استفاده می‌شود. این خمیر از ترکیب قند پودر، ژلاتین، گلوتن، گلیسری...

ادامه مطلب

  • 1
  • 2

محصول ایرانی، کیفیت جهانی

تماس با ما

بهبود نوآوران ماندگار

تولید کننده مواد اولیه کیک، شیرینی و لوازم قنادی

  • مشهد، بلوار سجاد، بهارستان ۱۸، پلاک ۱۵۰
  • 09156665135 - 09126782022
  • info@fidanco.com

محصولات ما

درباره ما

تماس با ما

طراحی و پشتیبانی توسط آژانس دیجیتال مارکتینگ سوان

  • منو سایت
  • دسته بندی ها
  • پودر کیک
  • ژله تزیینی
  • بیکینگ پودر
  • ژل کیک
  • بهبود دهنده مایع
  • خمیر فوندانت
  • کرم مغزی
  • پودر آماده خمیر پیتزا و پیراشکی
  • روغن جدا کننده
  • سدیم اسید پیروفسفات
  • همه محصولات
  • محصولات ما
  • نمایشگاه
  • وبلاگ
  • درباره ما
  • علاقه مندی
  • مقایسه
  • فارسی