کوکی یکی از محبوبترین شیرینیهایی است که در دورهمیهای خانوادگی و دوستانه سرو میشود. با توجه به اینکه کوکیها در گروه شیرینیهای ساده دستهبندی میشوند، هر کسی با هر میزان از مهارت میتواند برای پخت بهترین کوکیها در خانه خود اقدام کند. در این مطلب فیدان، قرار است روش ساده برای تهیه کوکی با فیلینگ بادام زمینی را برای شما توضیح دهم. با من همراه باشید.
مواد مورد نیاز برای پخت این کوکیهای خوشمزه
۲/۱ پیمانه کره بادام زمینی
۲/۱ پیمانه شکر قهوهای
۱ عدد تخم مرغ
۲/۱ قاشق چایخوری وانیل
۱ پیمانه آرد سفید
۴/۱ قاشق چایخوری پودر کاکائو
نمک (برای طعم دلخواه)
روش پخت کوکی با فیلینگ کره بادام زمینی
در یک کاسه متوسط، کره بادام زمینی، شکر قهوهای و تخم مرغ را با هم مخلوط کنید. از میکسر یا قاشق استفاده کنید تا تمام مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند.
وانیل و نمک را به مخلوط بالا اضافه کنید و دوباره هم بزنید.
آرد سفید و پودر کاکائو را اضافه کنید و با استفاده از یک قاشق چوبی یا یک چنگال تمام مواد را با هم مخلوط کنید تا مواد شما شبیه به یک خمیر یکدست شود. اگر خمیر خیلی لطیف به نظر میرسد، میتوانید کمی آرد اضافه کنید.
روی خمیر را با پلاستیک بپوشانید و به مدت حداقل یک ساعت آن را در یخچال قرار دهید تا سفت شود.
اینجای کار لازم است فر را روی دمای ۱۸۰ درجه روشن کنید تا پس از اتمام کارتان به سرعت کوکیها را داخل فر داغ بگذارید.
بعد از مدت زمان مشخص، خمیر را از یخچال بیرون بیاورید و به قطعات کوچک تقسیم کنید. هر قطعه را در دستان خود بگیرید و به شکل یک گوی کوچک شکل دهید.
گویهای کوچک را روی سینی فر یا ظرف مخصوصتان بگذارید و با ته لیوان آنها را کمی فشار دهید. فاصلهها را رعایت کنید تا کوکیها به هم نچسبند. برای این کار میتوانید کوکیها را به فاصله حدود ۵/۲ سانتیمتری روی ظرفتان قرار دهید.
مقداری کره بادام زمینی را روی هر یک از کوکی قرار دهید و با استفاده از انگشتان خود آن را پخش کنید. میتوانید از یک قاشق چایخوری یا ابزاری مشابه استفاده کنید تا فیلینگ را به داخل کوکی فشار دهید.
پس از اتمام چینش کوکیها ظرف مورد نظر را داخل فر قرار دهید.
زمان پخت حدود 10-12 دقیقه است، اما ممکن است با توجه به دمای ظرف و اندازه کوکیها این زمان تغییر کند. اگر مطمئن نیستید که کوکیهای شما آماده شدهاند تنها کافی است رنگ آنها را بررسی کنید. رنگ کوکیهای شما باید طلایی شده باشند.
پس از اتمام زمان پخت، کوکیها را از فر بیرون بیاورید و بر روی یک سینی سرد قرار دهید تا خنک شوند. هنگامی که کاملاً سرد شدند، میتوانید آنها را از سینی جدا کنید.
کوکیهای آماده را در یک جعبه دسر قرار داده و در یخچال نگهداری کنید تا تازگی و خوشمزگی آنها حفظ شود.
به همین سادگی! کوکی با فیلینگ کره بادام زمینی آماده است! شما میتوانید این کوکیها را با چای یا قهوه سرو کنید و لذت ببرید.
اگر تازهکار هستید یا برای اولین بار است که کوکی با فیلینگ کره بادام زمینی میپزید، به شما پیشنهاد میکنیم موارد زیر را با دقت مطالعه کنید.
ویژگیهای کوکی با فیلینگ کره بادام زمینی
طعم: کوکی بادام زمینی دارای طعم بسیار خوشمزهای است. ترکیبی از شیرینی کره بادام زمینی و طعم کاکائو، به کوکی عطر و طعم منحصر به فردی میبخشد. شما باید در زمان میل کردن کوکیها طعم هر دو مواد را تشخیص دهید.
بافت: این کوکی به دلیل استفاده از کره بادام زمینی، دارای بافت نرم و مرطوب است. لایه خارجی کمی ترد و لایه داخلی بافتی لطیف دارد. این ساختار منحصر به فرد خوردن کوکیها را لذتبخش میکند.
فیلینگ کره بادام زمینی: فیلینگ کره بادام زمینی باعث افزایش لطافت باقت داخلی کوکی شما میشود.
ظاهر: کوکی بادام زمینی دارای ظاهر جذابی است. بافت لطیف داخلی همراه با رنگ طلایی لایه خارجی، ظاهر دلچسب و متفاوتی را به کوکی میبخشد.
قابلیت نگهداری: کوکی با فیلینگ کره بادام زمینی معمولاً از زمان نگهداری بسیار بالایی برخوردار است. شما میتوانید برای حفظ تازگی آنها را در ظروف مناسب قرار دهید و در یخچال نگهداری کنید.