آموزشی

طرز تهیه کیک شکلاتی

قراره هر ماه یکی از دوستان هنرمند ما با محصولات فیدان برای شما هنرنمایی کنه. در این مطلب، نیوشا که یک مصرف‌کننده خونگی محصولات فیدانه، علاوه بر یک پاوند کیک شاتوت شکلات هوس‌انگیز، با پودر کیک شکلاتی فیدان برای دوستانش یک کیک خوشمزه می‌پزه. با نیوشا همراه باشین.

سلام، من نیوشا هستم و امروز قراره پاوند کیک شاتوت شکلات درست کنم. تا آخر این مطلب با من همراه باشین چون قراره آخرش براتون با پودر کیک شکلاتی فیدان، یک کیک ساده اما خوشمزه بپزم.

مواد لازم برای پاوند کیک

  • شاتوت ۱ لیوان
  • کره ۱۱۵ گرم
  • وانیل یک قاشق‌چایخوری
  • ماست خامه‌ای نصف لیوان‌
  • یک‌دوم پیمانه روغن
  • دو‌ سوم پیمانه شیر
  • بیکینگ‌پودر ۲ قاشق‌چایخوری
  • شکر ۱ و نیم لیوان
  • آرد ۱ و نیم لیوان
  • تخم‌مرغ ۶ عدد
  • شکلات تلخ تخته‌ای به میزان دلخواه

مشکل اصلی کیک‌های میوه‌ای اینه که معمولاً به خاطر رطوبت موجود در میوه‌ها، خمیری شکل می‌شن و بافت خوبی به دست نمیاد. اما بافت این کیک آلبالویی فوق‌العاده است و کاملاً سبک و ابر ماننده.

مرحله اول

کره‌ای رو که از یخچال خارج کردیم و به دمای محیط رسیده رو به همراه شکر و وانیل با همزن برقی به‌خوبی هم می‌زنیم تا کرم لطیف و حجیمی به دست بیاد.

تخم‌مرغ‌ها رو دونه دونه اضافه می‌کنیم و به‌خوبی هم می‌زنیم.

این مرحله از کیک خیلی مهمه و تا زمانی که به کیفیت یک کرم لطیف نرسیدید از هم‌زدنش دست نکشید.

اگه بعد اضافه کردن تخم‌مرغ مواد کیکتون بریده شد به‌هیچ‌عنوان نگران نشین. این موضوع به خاطر هم دما نبودن مواد با محیط به وجود میاد و فقط کافیه خوب مواد رو هم بزنین.

حالا ماست خامه‌ای رو اضافه می‌کنیم.

حدوداً به مدت پنج دقیقه به‌خوبی مواد رو هم می‌زنیم و بعد آرد و بیکینگ‌پودر رو مخلوط و اضافه می‌کنیم و فقط در حدی که آرد مخلوط بشه با همزن برقی همش می‌زنیم.

مرحله دوم

در مرحله بعدی شکلات خرد شده و شاتوت رو به مواد کیک اضافه می‌کنیم و به‌آرامی در حدی که فقط مخلوط بشه هم می‌زنیم.

حالا مایه کیک رو درون قالبی که از قبل آماده کردیم می‌ریزیم و سطح مایه رو تا حدی صاف می‌کنیم. خمیر به دلیل وجود کره، بافتی کرم مانند داره که برای بیس یک کیک میوه‌ای عالیه. کیک رو به مدت یک ساعت درون فر ۱۸۰ درجه که از قبل گرم کردیم می‌گذاریم.

 بعد از پخت کیک و سرد شدنش می‌تونین به هر شکلی که دوست دارین اون رو تزیین کنین. من با گاناش شکلات تلخ و پرک بادوم کیک رو تزیین کردم. ولی کاملاً سلیقه‌ایه.

اگه برای پخت این کیک فوق‌العاده زمان کافی ندارین ولی دلتون می‌خواد بازم یک‌ کیک شکلاتی خوشمزه داشته باشین، بهتون پیشنهاد می‌کنم از پودر کیک فیدان استفاده کنین. هم قیمت مناسبی داره و هم سرعتتون رو بالا می‌بره. آماده هستین شروع کنیم؟

من برای ساده شدن کار شما مواد رو از قبل اندازه گرفتم. مواد مورد نیاز ما برای کیک شکلاتی فیدان:

  • دو سوم پیمانه شیر
  • یک دوم پیمانه روغن
  • ۵۰۰ گرم پودر کیک فیدان
  • ۳ عدد تخم‌مرغ

خب، پخت این کیک خیلی آسونه! همزمان نتیجه هم واقعاً خوشمزه‌ست. در مرحله اول تخم‌مرغ‌ها رو در یک ظرف می‌شکنیم و کمی هم می‌زنیم. شیر و روغن رو به تخم‌مرغ ها اضافه می‌کنیم و مجدد با همزن برقی خوب هم می‌زنیم. پودر کیک آماده رو به مواد اضافه می‌کنیم. در حدی که مواد به‌خوبی مخلوط بشن، با قاشق یا همزن دستی و از همه مهم‌تر در یک‌جهت، مواد رو هم می‌زنیم.

کف قالب مورد نظر رو چرب و آرد پاشی می‌کنیم یا کف ظرف کاغذروغنی می‌گذاریم. مایه کیک رو داخل قالب می‌ریزیم و قالب رو چند بار آرام به زمین می‌کوبیم تا هوای اضافی داخل مایه خارج بشه. بعد کیک رو در فر دمای ۱۸۰ درجه که از قبل گرم شده به مدت ۴۰ دقیقه قرار می‌دیم.

کیک شما آماده‌ست! نوش جان.

برای مشاهده این ویدیوی آموزشی به صفحه اینستاگرام فیدان به مراجعه کنین.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *