آموزشی

طرز تهیه کیک شکلاتی ساده و سریع

کمتر کسی را پیدا می‌کنید که عاشق کیک شکلاتی نباشد. این کیک می‌تواند برای گذراندن یک بعدازظهر دل‌انگیز به‌عنوان میان‌وعده یا دسر بهترین انتخاب باشد. یکی از بهترین نکات راجع به این کیک طرز تهیه آسان، سریع و مدت‌زمان نگهداری طولانی‌مدت آن است. اگر می‌خواهید یکی از اعضا خانواده یا دوستان خود را برای مناسبت خاصی خوشحال کنید، این کیک ساده و خوشمزه و سریع را به شما پیشنهاد می‌کنیم. کیک شکلاتی از مواد اولیه بسیار ساده‌ای درست می‌شود که تمامی آنها در آشپزخانه شما وجود دارند. همچنین برای پختن این کیک نیازی به جداسازی زرده و سفیده تخم‌مرغ نیست و تنها کافی است مواد با یکدیگر مخلوط شوند. برای راحتی شما تمامی اندازه‌ها به پیمانه نوشته شده تا بتوانید بدون داشتن ترازو هم این کیک جذاب را آماده کنید. اگر در کیک پزی تجربه زیادی ندارید با دستور زیر و رعایت‌کردن نکاتی که برای شما جمع‌آوری کرده‌‌ایم، می‌توانید یک کیک شکلاتی آسان و سریع و اسفنجی داشته باشید.

مواد مورد نیاز:

  • شکر ۲ لیوان
  • پودر کاکائو سه‌چهارم لیوان
  • بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق‌چایخوری
  • جوش‌شیرین یک و نیم قاشق‌چایخوری
  • نمک یک قاشق‌چایخوری
  • تخم‌مرغ ۲ عدد
  • شیر ۱ لیوان
  • روغن‌مایع نصف لیوان
  • وانیل ۲ قاشق‌چایخوری
  • آب‌جوش ۱ لیوان

طرز تهیه کیک شکلاتی:

پیش از آنکه برای پخت این کیک شکلاتی خوشمزه آماده شوید، لازم است به سراغ فر بروید.

آماده‌کردن فر:

دمای فر را روی درجه حرارت 350 فارنهایت یا 180 درجه سانتیگراد قرار می‌دهیم. سپس کف قالب را چرب کرده و کاغذروغنی را درون قالب قرار می‌دهیم.

آرد، بیکینگ‌پودر، جوش‌شیرین، نمک و پودر کاکائو را الک کرده و پس از آن با شکر مخلوط می‌کنیم. تمامی مواد خشک باید به طور کامل با هم مخلوط شوند.

در مرحله بعدی تخم‌مرغ، روغن، شیر و وانیل را با هم مخلوط می‌کنیم. مخلوط مایع را هم می‌زنیم تا مواد به‌صورت کامل یکدست شوند.

در این مرحله مواد مایع را که حسابی هم زده‌ایم به مواد خشک اضافه می‌کنیم.

سپس با درجه متوسط همزن به مدت دو دقیقه مایع را خوب هم می‌زنیم تا مواد اولیه به طور کامل با هم مخلوط شوند. حالا یک لیوان آب‌جوش را به مخلوط اضافه می‌کنیم. دوباره هم می‌زنیم. توجه داشته باشید که مایع به‌دست‌آمده باید رقیق باشد.

حالا مایع کیک را بسته به سلیقه خودتان می‌توانید در قالب کاپ کیک و یا قالب‌های گرد و… بریزید و سپس به مدت ۲۰ تا ۲۵ دقیقه، برای قالب کاپ کیک، و ۳۵ تا ۴۰ دقیقه، برای یک قالب کیک بزرگ، در فر از پیش گرم شده قرار می‌دهید.

در انتها برای تست پخت کیک یک خلال‌دندان را وسط کیک فرو کنید. اگر کیک به خلال‌دندان نچسبد کیک شما آماده است.

نکاتی برای کیک شکلاتی ساده و سریع شما:

زمان طلایی برای پخت این کیک بستگی به فر مورداستفاده شما دارد که بعد از چند بار کیک‌پزی با آن آشنا می‌شوید.

می‌توانید برای تزئین کیک از گاناش یا انواع سس‌های شکلاتی و ترکیب آن با توت‌فرنگی یا مغز آجیل استفاده کنید. برای تزیین کیک شکلاتی دستتان باز است و می‌توانید خلاقیت به خرج دهید.

هرچقدر کیفیت پودر کاکائو شما مرغوب‌تر باشد، کیک خوش‌رنگ و خوشمزه‌تر خواهد بود.

بعد از پخت اجازه دهید که کیک شما به‌خوبی خنک شود و سپس کیک را برش دهید و تزیین کنید.

نکته: در فر را در 20 دقیقه اول پخت به‌هیچ‌عنوان باز نکنید.

مدت‌زمان نگهداری کیک شکلاتی چقدر است؟

ممکن است نخواهید همه کیک شکلاتی که تهیه کرده‌اید را یکجا مصرف کنید و مقداری از آن را برای مصرف در آینده نگه دارید. این کیک را می‌توانید به‌صورت سرپوشیده و در دمای اتاق به مدت ۳ الی ۴ روز نگهداری کنید. همچنین می‌توانید آن را تا یک هفته در یخچال نگه دارید. پیش از سرو و بعد از خارج‌کردن کیک از یخچال، حداقل ۱۰ دقیقه آن را در دمای محیط قرار دهید.

آیا می‌توان این کیک را فریز کرد؟

کیک شکلاتی ساده را می‌توانید در یک ظرف مخصوص فریزر قرار دهید و سپس آن را فریز کنید. با این روش می‌توانید تا سه ماه از کیک شکلاتی خود لذت ببرید. هر زمان که خواستید کیک خود را میل کنید یک برش از آن را در مایکروفر گرم کرده یا مدتی بیرون از فریزر قرار دهید تا یخش کامل باز شود.

 پیشنهاد می‌کنیم برای رسیدن به نتیجه ایده‌آل جزئیات دستور پخت را بادقت دنبال کنید و به اندازه‌های یاد شده پایبند باشید.

اگر فرصت کافی برای پختن این کیک جذاب را ندارید، به شما پیشنهاد می‌کنیم از پودر کیک شکلاتی فیدان استفاده کنید و از کیفیت این محصول لذت ببرید.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *