حتماً برای شما هم پیش آمده که هنگام خارج کردن کیک از قالب، بخشهایی از کیک طوری به قالب بچسبد که منجر به تکهتکه شدن آن شود. برای جلوگیری از این کار به شما پیشنهاد میکنیم از روغن جداکننده کیک استفاده کنید. روغن جداکننده نوعی روغن دستساز است که برای جلوگیری از چسبیدن انواع کیک، شیرینی و نان به قالب مورد استفاده قرار میگیرد. در این پست فیدان قرار است طرز تهیه روغن جداکننده را به شما آموزش دهیم. با ما همراه باشید.
مراحل تهیه روغن جداکننده کیک
مرحله اول: طرز تهیه روغن جداکننده کیک بسیار ساده است. برای تهیه این مواد کاربردی ابتدا باید ۵۰ گرم کره را در دمای محیط قرار دهید و اجازه دهید کره به طور کامل نرم شود.
مرحله دوم: زمانی که کره به دمای محیط رسید، آن را درون کاسه مناسب بریزید و با همزن برقی شروع بههمزدن کنید. این کار را تا زمانی که کره به رنگ روشن در بیاید ادامه دهید.
مرحله سوم: پس از تغییر رنگ و یک دست شدن بافت کره، ۴ قاشق غذاخوری آرد را چند بار الک کنید و همراه با یکچهارم لیوان روغن مایع به کره اضافه کنید. این مواد را به مدت ۷ دقیقه با همزن هم بزنید تا مواد شما حالت خامهای به خود بگیرد.
مرحله چهارم: در این مرحله تنها کافی است روغن جداکننده را درون ظرف شیشهای دربدار بریزید و آن را درون یخچال قرار دهید.
موارد استفاده از روغن جداکننده
از این روغن کاربردی میتوانید برای مافین، کاپ کیک و انواع تهدیگ استفاده کنید.
روغن جداکننده را با برس سیلیکونی داخل قالب بمالید. توجه داشته باشید که تمامی زوایای قالب را با دقت روغن بمالید تا از چسبیدن کیک شما در این قسمتها جلوگیری شود.
روغن جداکننده فیدان
شما میتوانید برای صرفهجویی در زمان و همچنین استفاده از روغن جداکننده باکیفیت از محصولات آماده فیدان استفاده کنید. روغن جداکننده فیدان با ویژگیهای نظیر سهولت جداسازی کیک از قالب، کاهش ضایعات، رنگ گیری بهتر، ایجاد سطوح یکدست، عدم ایجاد بوی نامطبوع و کاهش درصد جذب روغن اشاره کرد.
نحوه مصرف روغن جداکننده فیدان
مقدار 1 تا 2 گرم روغن جداکننده را قبل از ریختن خمیر در قالب بهصورت اسپری یا هر وسیله دیگری درون قالب بریزید. برای تهیه روغن جداکننده فیدان با ما تماس حاصل فرمایید.