آموزشی

دستور پخت پیتزا کدو سبز

 

هنوز چند هفته از تابستان باقی است و ما می‌توانیم با صیفی‌جات تازه تابستانی پیتزاهای گیاهی خوشمزه‌ بپزیم. اگر از علاقه‌مندان کدو سبز هستید، به شما پیشنهاد می‌کنیم به جای استفاده از آن‌ها در خورشت‌های ایرانی، از دستور پخت پیتزا کدو سبز پیروی کنید و یک پیتزای رستورانی بپزید! اگر هنوز در تهیه خمیر پیتزا مشکل دارید و آن‌طور که می‌خواهید خمیر پیتزای شما پف نمی‌کند، در آخر این پست یک راهکار ساده برای شما آماده کرده‌ایم. با فیدان همراه باشید.

مواد اولیه پیتزا کدو سبز

برای پخت پیتزا کدو سبز نیازی به مواد اولیه گران‌قیمت ندارید و همه‌چیز را می‌توانید از فروشگاه‌های محلی تهیه کنید. برای مثال ادویه ایتالیایی ما ترکیبی از فلفل چیلی، فلفل سیاه، ریحان و جعفری خشک شده است. در نتیجه شما می‌توانید این مواد را با هم ترکیب کنید و برای مدت‌ها ادویه ایتالیایی مخصوص پیتزا و لازانیا داشته باشید. شما همچنین می‌توانید این ترکیبات را بر اساس ذائقه خود تغییر دهید. برای مثال می‌توانید فلفل چیلی را به کل حذف کنید و یا به سبزی‌های خشک آویشن اضافه کنید.

در این دستور پخت ما از پنیر موزارلای تازه استفاده کردیم. دلیل این موضوع هم این است که موزارلای تازه بسیار خامه‌ای و لطیف است و زمانی که روی تکه‌های کدو سبز آب می‌شود طعم بی‌نظیری به پیتزای ما می‌دهد. اما شما باز هم می‌توانید بر اساس سلیقه خود و یا دسترسی به هر پنیر پیتزایی، پنیر موزارلا را جایگزین کنید. یادتان باشد که آشپزی هنر است. پس خلاقانه عمل کنید و اگر دوست دارید از ترکیب پنیرهای محبوبتان استفاده کنید.

کدو سبز، پیازچه، سیر و لیمو ترش را بر اساس حجم کلی خمیر و تعداد افراد انتخاب کنید. اگر دوست دارید پیتزای شما کم حجم و سبک باشد، بهتر است حجم کدو سبز و پیازچه را کم کنید. پیازچه این پیتزا یک شش حجم کدو سبز است. بر همین اساس میزان این دو ماده اولیه را تغییر دهید. سیر و لیموترش نیز به دلیل طعم‌های غالبی که دارند پیشنهاد می‌شوند بر اساس ذائقه مصرف شوند. البته فیدان به شما پیشنهاد می‌کند برای طعم بهتر از سیر فراوان استفاده کنید.

شما برای تهیه خمیر پیتزا به آرد سفید (۳ لیوان)، تخم مرغ (۱ عدد)، شکر (۲ قاشق چایخوری)، خمیر مایه فوری (۱ قاشق غذاخوری)، نمک (۱ قاشق چایخوری)، شیر یا آب ولرم (۱ پیمانه)، روغن (۶ قاشق غذاخوری) نیاز دارید.

طرز تهیه خمیر پیتزا

برای شروع کار ابتدا خمیر مایه را همراه با یک قاشق شکر و آب ولرم اضافه کنید و اجازه دهید خمیر مایه کف کند. سپس تخم‌مرغ را با مقدار شکر باقی‌مانده، نمک و روغن داخل یک کاسه بزرگ بریزید و با همزن دستی مواد را مخلوط کنید. پس از یک دست شدن مواد آرد را الک کنید و کم‌کم به مواد اضافه کنید. اگر آرد را جداگانه دو تا ۳ بار الک کنید هنگام ترکیب با مواد دیگر به هم نمی‌چسبد و به راحتی یک دست می‌شود.

اکنون می‌توانید خمیر مایه را به مواد اضافه کنید و خمیرتان را برای ۱۰ الی ۱۵ دقیقه ورز دهید. اگر احساس کردید که خمیر به دستان شما نمی‌چسبد، وقت‌ آن رسیده که یک کاسه را با روغن مایع چرب کنید و خمیر را داخلش قرار دهید. یادتان باشد که روی کاسه را با یک سلفون بپوشانید تا در دمای محیط استراحت کنید.

اگر با تهیه پودر پیتزا مشکل دارید به شما پیشنهاد می‌کنیم از پودر آماده خمیر پیتزا، پیراشکی و نان فیدان استفاده کنید. برای آشنایی با این محصول کاربردی به مطلب طرز تهیه پیراشکی مرغ با خمیر جادویی فیدان مراجعه کنید.

تاپینگ پیتزای کدو سبز

کدو سبز را از طول نصف کنید، سپس هر نصف را به صورت هلال ماه برش بزنید. در یک کاسه متوسط، کدو سبز را با 1 حبه سیر رنده شده یا خرد شده و سه‌چهارم قاشق چایخوری نمک مخلوط کنید. کدوها را داخل آبکش بریزید و اجازه دهید 30 دقیقه داخل آبکش بماند. سپس کدو سبزها را روی حوله‌های کاغذی بگذارد و از هر دو طرف به آرامی فشار دهید تا رطوبت مواد به طور کامل گرفته شود و در زمان پخت آب نیندازد.

فر را با دمای ۲۰۰ درجه گرم کنید و سینی فر را در پایین‌ترین طبقه قرار دهید. قالب پیتزا را با کمی روغن چرب کنید تا پیتزا به ته ظرف نچسبد. سپس خمیر را به شکل قالب پیتزا فرم دهید و آن را داخل قالب از قبل چرب شده پخش کنید. خمیر را به آرامی با روغن زیتون آغشته کنید و با دستان خود روغن را به طور مساوی در اطراف خمیر پخش کنید. در این مرحله می‌توانید کمی نمک روی خمیر بپاشید.

روی پیتزا را به طور مساوی با پنیر موزارلا رنده شده بپوشانید، سپس 2 حبه سیر رنده شده، کدو سبزهای آماده شده و تکه‌های لیمو را به طور یکنواخت روی خمیر پخش کنید. یک بار دیگر روی تاپینگ پیتزا کمی روغن زیتون بریزید.

پیتزا را به پایین‌ترین طبقه فر منتقل کنید و اجازه دهید پنیر طلایی و حباب‌دار شود (9 تا 11 دقیقه). کارتان را با تزیین پیازچه روی پیتزا به تمام برسانید. نوش جان.

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *